Geen categorie

Slaap zacht

Het lijkt wel een boze droom waar de hele samenleving in verblijft. Kredietcrisis, massale ontslagen, mensen die door hele horden onverlaten gemolesteerd worden, de overheid die geen fluit doet om de burgers te beschermen en minzaam glimlachend aan de kant staat, onschuldige grappenmakers die door honderden enge politiemensen van hun bed worden gelicht, onze oudjes die in hun eigen stront in de verzorgingstehuizen wegvegeteren.

Maar gelukkig hebben onze Goden ook gezorgd voor blinddoeken zodat we dit alles niet moeten zien. Zo hebben we gelukkig nog de koopavond en de koopzondag, we hebben zwelgfeesten zoals Kerstmis en Pasen, Goede Tijden Slechte Tijden en natuurlijk Sport op de buis, huursubsidie en hypotheekaftrek, en tenslotte kunnen we middels de AOW en de AWBZ straks als we zelf oudjes zijn, door ons zelf gefinancierd in de stront gaan liggen. En niet te vergeten de liters vaccin met toevoegsels waardoor onze zenuwen verdoofd worden en we gelukzalig als dode dromers verder kunnen vegeteren.

Minzaam wauwelende blaatpoppetjes leggen ons via de propagandakanalen uit waarom we onze bezittingen en dus ons geld aan hun moeten toevertrouwen. Alles zal beter worden. Ze zijn de droom van elke gelovige. Dit keer zullen ze echt uw hele hebben en houden niet weer aan hun vriendjes geven. Nee, ze zullen nu echt eens een keer naar u luisteren. Na het zuur komt het zoet, na deze hel op aarde zullen we gelukzalig in de hemelen worden opgenomen. Slaap zacht.