GezondheidJankverhalenNormen en Waarden

Sorry Pensioenopvreters

Leden van het White Jacket Lobby Center in actie
Het is van alle tijden dat de zondebokken worden gezocht onder de zwakken in de samenleving. De rijken  krijgen overal de schuld van, Wilders is iedere dag de pineut, de oudjes die miljarden per dag aan zorgkosten, koekjes bij de koffie, pampers en onze pensioeen opvreten en over de balk gooien.
Als we maar een goeie zondebok kunnen aanwijzen is ons hart gerust. Vloekend zwieren we over het internet te vloeken dat die oudjes ons arm maken en aan de bedelstaf brengen. Het is hun schuld dat wij hier in deze doffe ellende ronddwalen als slaapwandelende zombies die op Jobco Hen en Solange Plap hebben gestemd. Of op die familie van de Schuddebuikpremier.
Maar wat blijkt nu en schrijft de Telegraaf ? Dat ’t allemaal zondebokkerij is en valse vlagvertoningen. Nou ja, zo ongeveer maar het is in ieder geval wel waar. Helemaal niks oudjes en dure rollatoren maar die erfgenamen van de ouwe Ziekenfonds die zich in zijn graf ligt om te draaien. Het zijn de Zorgverzekeraars in samenwerking met de Heilige Priesters met de witte jasse en de gouden brillen, de pillen en de spuitjes, de scalpels en de rekeningen, de implantaten en de zeiljachten in Mallorca alsmede assistentes waarin het altijd lente is.
Tijd dus om die hele Zorghandel te ontzorgen en tot inkeer te komen. Op de helling die hele handel dan hoeven we niet te bezuinigen op de arme negertjes de arme kunstemakers of Catharine Keyl.
Onze welgemeende excuses aan al onze rollatorvrienden die we decennialang verrot hebben gescholden, ook namens de lezers en de kijkcijfers. Sorry dus en nu allemaal luisteren naar Klazien:

Toch houden velen zich wel braaf aan de Eed van Hypocrites.