Jankverhalen

Stop met Afwassen!

Het helpt geen zier. Zo heb je die meuk afgewassen en de volgende dag staat er weer een hele berg rotzooi. Kappen met dat afwassen dus. Ik heb me in elk geval bekeerd tot de steeds groter groeiende groep van Afwasontmoedigden.

Door de acties van onze overheid om het roken in kroegen heel ongezellig te maken ben ik ook al Rookontmoedigde geworden en als ze nog even doorgaan met die kruisjesverbiederij ben ik in no time ook nog Geloofsontmoedigde.

Door de BUMA en consorten ben ik lang geleden al Downloadontmoedigde geworden en ik durf ook al nauwelijks nog een plaatje van het internet te plukken en dus werd ik Plaatjesplukontmoedigde.

Formulieren die mij ongevraagd in blauwe enveloppen worden toegestuurd, ondanks een Ontmoedigingssticker op de brievenbus, vul ik niet meer in omdat ik ook Formulierinvulontmoedigde ben geworden. Ik moet nu eigenlijk iets eetbaars bij de supermarkt halen maar ik weet niet wat. Zou dit een indicatie zijn dat ik ook nog Koopgootontmoedigde aan het worden ben?

In Engeland is de overheid helemaal doorgedraaid en nu zitten ze daar opgescheept met miljoenen Voortuinasfalteringsontmoedigden.

Ook onze heersers ontkomen niet aan deze wereldwijde Ontmoedigdenpandemie. Zo is Minister Cramer al lid geworden van de Klimaattopoplossingsontmoedigden en de Afvalverbrandingsovensuitbreidingsontmoedigden.

Minister Bos zit bij de Superbonussenontmoedigden en Balkenende is lid van de EU-Presidentskandidaatsontmoedigden. Dus zo zie je maar, je bent niet alleen, Stop met Afwassen!

Een gedachte over “Stop met Afwassen!

  • Ben net klaar met de afwas…
    Ik word er ontmoedig van..

Reacties zijn gesloten.