Geen categorie

Suicide is painless, de zelfmoord van de vrijheid

De Internationale socialisten hebben nu gelukkig hun doel bereikt. Het hele Westen is nu failliet en dat was ook altijd de bedoeling van de communistische jongens en meisjes die onder velerlei, vaak verhullende namen alles in het werk hebben gesteld om dat doel te bereiken. De meeste deelnemers in dit proces, zeg maar het voetvolk, had geen flauw vermoeden wat er allemaal aan het gebeuren was. En daar hadden ze ook weinig belangstelling voor omdat ze telkens mooie sigaren uit hun eigen doos kregen. Sigaren die volgens de bijbehorende reclame altijd uit de doos van Die Anderen – de koekebakkers – kado werden gegeven. Dus die zijn wel heel erg lekker natuurlijk.

Met de wapens en dus geweldadig was er weinig revolutie te vieren in de gezapige, verzuilde, christelijke en dus westerse cultuur. Dus werd de alternatieve weg gekozen die door hun kopstukken ooit werd gepredikt. De Culturele Revolutie dus, die kort door de bocht, ten doel had om iedereen zijn bezittingen en vrijheid af te nemen en het geheel over te dragen aan De Staat, werd in gang gezet. En met veel succes blijkt nu. In het begin van dit proces waren er nog veel vrije jongens en meisjes die dit niet zagen zitten omdat vonden dat ze best voor zichzelf konden zorgen. Maar door een uitgekiende propaganda kwamen er steeds meer overlopers die voor dit nieuwe product kozen.

Onder de valse vlag van duizenden actiegroepen, dan viel het minder op, zoals vakbonden, krakers, boeroepers, spandoekdragers, feministes, nertsenuitlaters, staatsomroepen, staatskranten, socialisten, relisocialisten, sociaaldemocraten, de lijst is enorm, hebben ze net zo lang gedreigd, gestaakt, vervelend op straat rondgehangen en coole taal uitgeschreeuwd, totdat de arme verworpenen der aarde 140 dagen of meer betaalde vakantie per jaar, gratis kinderopvang en bijpassende fokpremie, vaderschapsverlof, de Nationale Hypotheekgarantie, een woekerpolis, een 32-urige vrijblijvende aanwezigheidsweek, en we kunnen nog wel even doorgaan, hadden.

Allemaal snoepjes uit het eigen zakje. Voor de bemiddeling hiervan hebben, dat dan weer wel, de bazen van de huurlingen zich vanzelfsprekend flink laten belonen. Tenslotte moest de sigarendoos zo snel mogelijk leeggerookt worden om het doel snel te bereiken. Om de zaak nog even een extra zetje te geven werden er honderdduizenden verse huurlingen uit arme landen gehaald om mee te helpen en kreeg de rest van de wereld ook een berg sigaren opgedrongen.

Het doel is nu dus gelukkig bereikt en iedereen is nog een paar maanden tevreden. De sigarendozen van alle verworpenen zijn leeg terwijl de kluizen van de huurlingbazen, de zelfbenoemde nieuwe elite, tot de nok toe gevuld zijn. Miljoenen gebreinwaste huurlingen staan er nu bedremmeld bij te kijken. Het is altijd moeilijk om te bekennen dat je in het pak bent genaaid, dus zullen ze nog wel even vinden dat ze gelijk hadden. Daarna zal de pleuris wel uitbreken omdat er altijd weer koeken gebakken moeten worden om sigaren uit de eigen doos weg te kunnen geven. De koek is nu op en het loont niet meer voor de oude koekebakkers om nieuwe te bakken.