Gezondheid

Tante ruimt de hele wereld op

Die tante van dat lebberen

Sinds het vorige artikel over lebberen en kamers opruimen hebben ze het vliegtuig uitgevonden zodat lichamen niet meer op de fiets naar verre landen met enge beestjes hoeven te trappen en er zijn daarom ook al singlereizen naar bijvoorbeeld Kenia waar tantes zich compleet laten uitwonen. Singlereizen zijn reizen waarbij je helemaal alleen ergens naar toe gaat zodat niemand er achter komt wat je allemaal uitvreet. Dus dat is best leuk.

Uitwonen is wat tantes overkomt als ze lebberen met iemand met een veels te grote tong. En dat is volgens die tantes best lekker. Nou en dan komen die tantes weer terug van het uitwonen en brengen ze allemaal enge vieze beestjes mee. Die enge vieze beestjes denken dan hé dat is vreemd en beginnen dan ruzie te zoeken met jouw eigen leuke vieze beestjes. De rest heb ik je de vorige keer al uitgelegd maar soms zijn er ook nog ooms die op uitwoonreis gaan en gelukkig terugkomen.

Dus toen die leuke tante, van het vorige artikel over de opruimerij van kamers, flink bezig was met soppen, boenen en lebberen, vroegen jullie je natuurlijk onmiddellijk af of er geen tantes zijn die de hele wereld af en toe eens zouden opruimen. Een heel erg slimme vraag van jullie, want de hele wereld ligt vol met afval, rotzooi en vieze beestjes dus er zou best wat te doen zijn voor Wereldopruimtantes. Gelukkig zijn er dus tantes die helpen bij het opruimen van de hele wereld.

Want al die vieze beestjes worden maar van de ene hoek van de aarde naar de andere gesleept en dan gaan al die beestjes met elkaar aan het knokken, iedereen krijgt griepjes, gaat snotteren en hoeft dus niet naar school. Als het heel erg wordt gaat je vader ook snotteren en wil dan op jouw bank liggen. Meestal ligt hij dan de hele dag te zeuren en te klagen en moet je moeder zijn kussen opschudden. Dus nu zie je zelf hoe erg het wel niet kan zijn.

Nu heb je gezien dat tantes en ooms hun uiterste best doen om vieze beestjes over de hele wereld te verslepen maar dat doen andere lichamen, zoals die van mensen, dieren en zelfs dingen, dat ook. En iedereen lebbert maar en snottert elkaar maar van die klodders op de lip en zo kun je begrijpen dat bij al dat geruzie van die vieze beestjes die hele enge wel eens winnen en dan gaan er een heleboel lichamen heel lang dood. Ja, die tantes, ooms en vieze beestjes doen hun uiterste best om de wereld eens flink op te ruimen dus dat is best lief van die ooms en tantes. Dus daar mag je ze de volgende keer als ze weer slijm op je mond komen druppen heel erg voor bedanken.

Gerelateerd gelebber:
Tante ruimt je kamer op
Lebberen tegen ziektes