GezondheidJankverhalen

Uitreiking van De Gouden Tampon

Omdat het echt reden is voor een feestje, als opoe niet meer op bezoek komt of de rode vlag niet meer uit moet, kunt u uzelf nu de Gouden Tampon uitreiken. U hebt het verdiend door al die jaren naar tv-reclames te kijken op zoek naar de beste inbreng- en opzuigsystemen.
 Door met winkelwagens vol maandverbanden en tampons door de buurt te zeulen. Door de kinderen op de mouw te spelden dat mamma maandelijks door een stoute ooievaar bezocht wordt, die tracht haar weer een kindje te verkopen, en toen ze dat niet wou voor straf in haar plasser gepikt heeft. Maar ja, ooievaars moeten ook hun doelen halen en als zo’n ooievaar het niet doet, doet een ander het wel.

Bij het rondsurfen op het open riool, vanwege mijn onderzoek over de haarkleur van politieke figuren, trof ik op de website van Laura Mappin onder andere de Golden Tampon aan. Die kunt u, als u er nu echt genoeg van hebt en er helemaal klaar mee bent dus aan uzelf uitreiken. Maar natuurlijk ook alvast fijn om te hebben zodat je ergens naar toe kunt leven. Laura heeft ook waanzinnig leuke dingetjes om kado te geven. Zelfs zit er een bedankje aan je partner bij, met de opdruk “Thanks for the Orgasm”.

Foto: Golden Tampon

Een gedachte over “Uitreiking van De Gouden Tampon

  • De mooie reclames reppen alleen over 'vrijheid' en 'overal toe in staat zijn'. Als ik een vrouw zou zijn, zou ik niet weten waar de spotjes over gaan. Als fabrikant zou ik duidelijker zijn. "Ons product behoedt u voor de maandelijkse sporen op uw schone onderlaken, of op uw mooie tapijt. Met gratis vleugels."

Reacties zijn gesloten.