Asielzoekersleed

Vakantiereis 2e Kamergeleerden groot succes

Gezellig met z’n allen er even tussen uit. Even de boel, de boel laten. Even een weekje weg van al dat gezeur en gezeik en gevraag van dat ontevreden stemvee van de PVV. Dus met de hele club even naar Suriname om te kijken hoe koffie gemaakt wordt. En daar kunnen we gelijk onze goeie adviezen over het beroven saamhorigheidsgevoel van de burgers nog even kwijt.

Want ook surinaamse 2e Kamergeleerden zijn dol op poen gemeenschap. Eerst hadden ze graag een paar centjes van Nederland willen hebben maar we hebben ze uitgelegd dat het veel leuker zou zijn om via het wapen der belastingen hun zakgeld wat aan te vullen de benodigde middelen te innen. En ze hebben onze briljante adviezen dan ook onmiddellijk in daden omgezet:

Ook onze Surinamers die op hun oude dag lekker in hun geboorteland in de zon denken te kunnen gaan liggen of lekker lam willen worden in de Havana Bar aan de Maagdenstraat in Paramaribo worden nu eindelijk eens aangepakt. Want de sterkste schouders moeten de raarste zwaarste lasten dragen, toch!

De volgende reis gaat naar Marokko, leuk!

Hemke Falsema