Geen categorie

Vanaf 2014 groeien de bomen weer tot in het bos

Die linkse heeft nu geen haar, maar voor de rest…

Torenhoog gieren de positieve voorspellingen voor vanaf nu je om de oren. Het een na het andere econonomisch hoog doorgeleerd wonderkind fluit je terug van je eigen keek op de week. We gaan allemaal auto’s kopen en een nieuw kasteel en een kruiwagen vol smarties, zeggen ze.

Meestal (altijd) hebben ze een pak aan met een partijstropdas en fleuren ze de buurt op met hun daverende lach. Ze doen me denken aan die herder met zijn schapen. Elke avond las hij voor het slapen gaan hetzelfde sprookje voor: ‘Plukje het lammetje en de altijd Sappige Weiden’. Daarna sukkelden de brave grazers vredig in slaap en droomden dat ze lekker op de bank uit een bakje lagen te grazen terwijl andere, nog grotere schapen, het voor ze maaiden en aandroegen.

Instanties die ook altijd op de bank liggen te grazen, zoals boven omschreven en bij wie achter elke medewerker 12 papierversnipperaars staan, zetten al die, waarschijnlijk van de bovengenoemde herder gepikte sprookjes, dan op papier met een echte stempel en vertellen dat ook nog even bij dat televisieprogramma met die glazen bol. Nee, niet met die mevrouw van de toekomst en dat 09-nummer. Het lijkt er wel sterk op maar ik bedoel met die 2 oudere jongens die altijd blij zijn dat ze naar de Zapservice kunnen. En waarvan die ene, omdat Fleurtje geen zin in ‘m had, maar op 200 bleef steken zodat ie uit pure frustratie dan maar beelden van Hitler en op tijd rijdende treinen liet zien in een totaal mislukte poging om voor straf dan maar over het jurkje van Fleurtje te flodderen. Terecht vroeg Fleur zich af waarom die smeerlapperij aan haar gekoppeld moest worden. Stelletje lamlullen. Maar nu dwaal ik wel heel erg af. En excuses voor dat lamlullen, ik zoek een correcter woord maar kan niks vinden en de woorden die in mijn toetsenbord blijven steken kunnen mij wel eens een ban op de eigen site opleveren. Breinbrouwsels van eigen site gepleurt, goeie titel trouwens.

Hoe dan ook, de woorden in het sprookjesboek zijn nog niet droog of de herauten van bovengenoemde sprookjesvertellers en aanverwanten rijden uit om aan een ieder te verkondigen:

29 december 2013 In januari nog krimp economie

28 januari 2014 In februari nog krimp economie

27 februari 2014 In maart nog krimp economie

12 maart 2014 In april 20% groei als PvdA/VVD de grootste wordt in uw gemeente

1 april 2014 In 2015 200% krimp van de economie als Wilders wint en geen gratis kunstgebit

27 april 2014 30% groei per dag vanaf juni tot ver in 2084 als de EU wint

4 juni 2014 Banktegoedenkwijtscheldingsdag. Tegoeden zijn op nul gezet. Schulden blijven wel bestaan. Iedereen kan een tientje ophalen plus een kaartje voor de voedselbank.

27 juni 2014 Bedrijvendokter Poetin neemt Europa voor 1 Roebel over

Een gedachte over “Vanaf 2014 groeien de bomen weer tot in het bos

Reacties zijn gesloten.