AsielzoekersleedJankverhalen

Verder is er niks te melden – Oh ja we hebben nog een vrouwtje de tiefus geslagen metzunnalluh

Ik had voor deze website een stukje willen schrijven over lieve mensen die met spandoeken de asielzoekers welkom staan te juichen. Mensen die graag zeggen dat ze wel 10 arme zielen in hun huisje willen vestigen maar waarvan er eigenlijk niet eentje is die een gelukzoekende mens in huis neemt. Ja, in het bedje misschien, voor effe. Maar het ging anders.

Mobiele Crisisartiesten Eenheid
Er is een mevrouw de tiefus geslagen door een Mobiele Eenheid van de Politie en dat is heel vreemd. Dat is vreemd omdat de politie niet de gewoonte heeft om mevrouwen de tiefus te slaan. En zeker niet met een man of 10 tegelijk. Dat is meer iets voor andere beschavingen. Dus dan denk je meteen aan een valse vlag operatie van de PVV: Geblondeerde rechtsradicale racisten die verkleed als ME een mevrouw, die als crisisactrice door Geert is ingehuurd, de tiefus slaan zodat de hele wereld nu ‘nou-nou-nou zo gaan wij niet’ schreeuwt en een hekel aan de overheid en haar wouten heeft.

Vrouwensmiespelaar
Maar om er voor te zorgen dat iedereen een hekel aan de overheid heeft is het niet nodig om zo’n toneelstuk op te voeren want dat is al heel lang het geval. Ik heb nog nooit gehoord van iemand die in een volle dronken kroeg staat te bluffen dat ie bij de overheid werkt. Dat was vroeger wel anders toen je een onafzienbare stroom vrouwen kon imponeren door te smiespelen dat je eigenlijk rechercheur van de geheime dienst was en dat je haar wel je speciale apparatuurtje zou willen laten zien op je afluisterkamertje. Maar daar gaat het nu niet over want er is een vrouw in elkaar getieft en dat is red alert in elke samenleving, nou ja, hier in de buurt dan.

Hobbyhakkers
Dus ik denk dat het anders zit. De politie heeft de grootste moeite om redelijke lui aan te trekken en dus hebben ze de Politievrijwilliger uitgevonden. Dat is net zoiets als een BOA, die van die parkeerbonnen, maar dan van voor de meppartijen. Die vrijwilligers worden ingezet bij evenementen zoals Feijenoord-Ajax waarbij iedereen, ook de vrijwilligers, lekker los kunnen gaan. Ik denk dus dat het Politievrijwilligers waren maar dan van een wat vrouwonvriendelijkere en meer met zijn allen op eentje hakkende persuasie. Dus dan ligt een kleine gedachtenassociatie weer op de loer. Nu is het voor iedereen mogelijk om Politievrijwilliger te worden want je hoeft alleen maar spannend en belangrijk vrijwilligerswerk in uniform op straat te willen doen, en wat is nou spannender dan een wijf slaan? Bovendien is de selectieprocedure voor lui die net uit een oorlog komen een fluitje van een cent want daar zitten ze tenslotte middenin en als het niet goed met ze was waren ze al lang uitgezet.

Een gedachte over “Verder is er niks te melden – Oh ja we hebben nog een vrouwtje de tiefus geslagen metzunnalluh

  • Breinbrouwsels

    Sorrie @Donald Duk maar zoals je weet is de politie altijd onpartijdig en dienen ze voor de bescherming van Het Volk d’r Overheid. Het Leger was oorspronkelijk voor de bescherming van Het Volk zelf bedoeld geweest en daarom is er sterk op bezuinigd en zitten ze in het buitenland om pang-pang te roepen. Het is hier tenslotte Zuid-Afrika niet of de Oekraïne.

Reacties zijn gesloten.