Geen categorie

Volksfluisteraars

En Alexander, kom d’r maar in, Alexander dames en heren!
Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wilders, Wi…
Ja, daar hebt u gelijk in. Wat denk jij d’r van Jan?
Nou, nee, nee, blijft niks van over, nee, nee, nee, 2 zetels, nou nee..
Mooi, dan gaan we nu naar Diederik Samsom, de Voorzitter van de Partij van de Arbeid, de Grote Leider en de Overwinnaar van de komende verkiezingen, de man waarvan velen inmiddels zeggen ‘als God niet bestond was Diederik Hem’. Mijnheer Samsom verdwijnt de PVV met Wilders in de Eeuwige Vergetelheid nadat hij zo sluw en achterbaks onze zieken en gewonden heeft getracht in de ellende te storten en hun uitkeringen af te nemen door de staatsschuld met 90 miljoen Euro per dag te laten oplopen waardoor onze kinderen straks in lompen gehuld naar de voerkeukens moeten?
Ik neem mijn verantwoordelijkheid. PVV. Wilders. De kiezer spreekt. Ik neem dat niet voor mijn verantwoording. PVV. Wilders. Eerst spreekt de kiezer. Ik kan dat echt niet voor mijn verantwoordelijkheid nemen. Ik neem mijn verantwoordelijkheid. PVV. Wilders. De kiezer spreekt. Ik neem dat niet voor mijn verantwoording. PVV. Wilders. Eerst spreekt de kiezer. Ik kan dat echt niet voor mijn verantwoordelijkheid nemen. Ik neem mijn verantwoordelijkheid. PVV. Wilders. De kiezer spreekt. Ik neem dat niet voor mijn verantwoording. PVV. Wilders. Eerst spreekt de kiezer. Ik kan dat echt niet voor mijn verantwoordelijkheid nemen.
Dank u wel. Dit is het einde van deze uitzending en dan volgt nu Kleutertje Luister!

2 gedachten over “Volksfluisteraars

  • Ik kan mij niet voorstellen dat ik zoveel komma's in mijn betoog had, ik ben Wilders niet..
    Kies Alexander
    Voor wat u wilt

  • Ik zei er toch duidelijk een keer of 34 landsbelang tussendoor…

    Diederik
    Your Next President

Reacties zijn gesloten.