Geen categorie

Voortplantingsvoorwaarde asielzoekers aangescherpt

Om te voorkomen dat de westerse samenlevingen zullen uitsterven worden er snel nieuwe maatregelen ingevoerd. Dat uitsterven is onafwendbaar omdat mannen door allerlei oorzaken afzien van hun rechten of het niet meer kunnen. Zie hiertoe mijn ongesubsidieerde en dus onbevooroordeelde onderzoeken hieronder*.

Zo zullen er alleen nog maar ongebonden, eenzame en dus paringsbereide asielzoekers worden toegelaten. De kwaliteit van hun sperma is nu een maat voor het toekennen van een verblijfsvergunning. Importbruiden zijn absoluut niet meer welkom want we hebben zelf vrouwen met voortplantingsdrang genoeg.

Het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking is samen met Oxfam Novib, want die weten er nog een heleboel, begonnen met het actief binnenhengelen van voortplanters. En dat is nog niet zo eenvoudig, aldus Minister Koenders, die net terug is van een hengelactie in Afrika.

De concurrentie tussen de hengelaars is groot want landen als Duitsland en Frankrijk zijn daar ook bezig en bieden de voortplanters nogal wat. Zo krijgen de voortplanters in Duitsland bij binnenkomst 3 blonde vrouwen naar keuze en een boerderij met 500 schapen. In Frankrijk krijgen ze een kasteel met wijngaard, 1 adelijke vrouw en 12 dienstmaagden.

Dus daar moeten we wel wat tegenover stellen. Koenders overweegt om er overheen te kloppen en de voortplanters een grachtenpand, rugpijnministersauto met chauffeur, balkenendenormsalaris en 40 boerendeerntjes uit Friesland ter volle en vrije beschikking in eigendom over te dragen. Wij vragen ons af of dit toch niet een beetje te weinig is voor de belangrijke functie van Staatsvoortplantert.

Mijn onbevooroordeelde onderzoeken:
Mooiemeidenplaatjesimpotentiecrisis
Bevallingsvreugde
De Spermakronieken
Herkeuring asielzoekers
Mannen sterven uit
Vrouwen willen zichzelf als man
Mooie vrouwen veroorzaken impotentie
Mensheid sterft uit door parfum
Mannen overbodig voor voortplanting