Vroeger

Vroeger was grijpen bij de poessie heel gewoon

Wat is er toch in een paar jaar tijd gebeurt dat Donald Trump niemand meer bij de poessie mag grijpen? En dat trouwens geen enkele man dat meer mag?

Ruikherinnering
In mijn herinneringen was grijpen bij de poessie het gewone ritueel voor de stierenavond op woensdag. En natuurlijk op de zaterdagavond omdat je dan door deze seksueel gerelateerde zonde op zondag niet te communie mocht gaan tijdens de mis waar je toch al niet heen ging vanwege een flinke kater. In plaats daarvan lag je maar net als een hond die aan z’n hol snuffelt op de bank aan je hand te ruiken om herinneringen op te halen.

Baardvrouw
En dat grijpen bij de poessie was niet uitsluitend voorbehouden aan dat van je vaste verkering, maar gewoon aan alles wat los liep en er vermoedelijk eentje had. Want in die tijd hadden ze ook al meisjesachtigen die eigenlijk jongetjes waren die van de mannen waren. Zo kon het wel eens gebeuren dat je bij het grijpen naar de poessie een langharige teckel zonder pootjes in de hand had, maar dan kleiner. Of dat je bij de pisbak in de kroeg door een van je maten gewaarschuwd werd dat je naast een kerel zat en dat je maar eens goed moest kijken omdat de baard ’s nachts het hardste groeit.

Handmisbruik
Vaker gebeurde het echter dat je door de mevrouw van het poessie bij de hand werd gepakt omdat jij een beetje verlegen met de punt van je schoen op de grond stond te tekenen, bijvoorbeeld op een stationsplein, in Keulen of zo, tijdens Oud op Nieuw. Je hand werd dan zonder dralen en verder gezeik rechtstreeks onder het minijurkje geramd waar je vaak ook al geen slipje aantrof. Schandalig! En je werd dan ook nog eens met 2 handen stevig bij de les gehouden zodat je wel in moest grijpen. Gek dat er van al deze misdrijven nooit eens aangifte is gedaan of dat er in verkiezingstijd over gelekt werd. Of dat er geen gejank op de televisie was over mevrouwen die je dwongen om zomaar je hand en soms zelfs je beide handen in hun poessie te laten grijpen en je daardoor tot op het bot vernederden. Als man dan. Als vrouw was dat weer anders, dan kon je de smerigste dingen met de poessie doen.