JankverhalenNormen en Waarden

Vrouwen en kinderen eerst

Demonstratie tegen oosteuropeese hulp bij het oplossen van het ouderenprobleem
Er is weer een hoop ophef over die ouwe taaien die maar niet dood willen zodat we eindelijk eens een keer van dat gezeur over pampers en in hun eigen stront liggen af zijn. En dat ze dit hele land hebben opgebouwd en dat getreur over die geliefden die ze verloren hebben in al die oorlogen die gevoerd werden vanwege de kinderbijslag en de AOW. En iedere zondag weer datzelfde gebluf over hun kinderen tegen elkaar. Dat ze nu niet kunnen komen want ze hebben het druk, druk, druk met iets heel belangrijks en omdat de schoorsteen ook moet roken ha, ha, ha.
Dat zeggen onze oudjes dan tegen elkaar terwijl de hele tent weet dat die kutblagen daar helemaal geen zin in hebben. Een beetje je zondag opofferen om naar dat gewauwel over vroeger te luisteren en mogelijk zelfs iets verzorgend te doen. Want ze pissen en schijten de hele dag door. De kranten staan er bol van. En dan dat geklaag altijd over dat ze nu weer andere medicijnen moeten slikken en dat ze geen koekje meer bij de thee krijgen. En tenslotte hebben we daar toch die bejaardenzusters voor en we betalen al genoeg belasting. Waarom lost niemand dit probleem op?
Nu hebben we gelukkig Europa en daardoor krijgen we hulp uit onverdachte hoek. Onze mede-europeanen konden het lijden van de Nederlander niet meer aan zien en snellen te hulp. Wel een beetje met subsidie uit een pot ontwikkelingshulp natuurlijk maar dat hoort vandaag aan den dag zo. Energiek trekken de hulptroepen uit het Oosten langs de deuren van onze oudjes om de zaak op te lossen. Het gebed van de Nederlander is verhoord. Ze zijn begonnen in Limburg met hier en daar in de rest van het land een prikactie maar wees niet bevreesd want de rest van het land zit in de planning.
Omdat er geen speciale kennis of vaardigheid vereist is wordt de klus nu nog door vrouwen en kinderen   geklaard. Zij zijn zoals altijd weer de voorhoede vanwege vrouwen en kinderen eerst. Maar wees niet bevreesd want er staan gelukkig miljoenen mannen in dat Oosten klaar om de handen uit de mouwen te steken en het werk waar Nederlanders een hekel aan hebben over te nemen. We zijn op de goede weg en straks hebben we dan eindelijk op zondag die welverdiende rust zonder dat schuldige gevoel dat je nog ergens naar toe moest. Dank jullie wel Europeese broeders en zusters en kinderen natuurlijk uit het oosten, mede namens onze oudjes. We zullen het melden bij de bevoegde instantie.
Ja, nu hebben ze opeens spijt van het leegroven van de pensioenpotten

Een gedachte over “Vrouwen en kinderen eerst

  • Laat die Oostelingen nou maar, dan zijn ze in ieder geval bezig en van de straat, anders zijn wij straks onze koperleidingen kwijt net als de Duitsers.

Reacties zijn gesloten.