Gezondheid

Vrouwen willen zichzelf als man

Na 1950 begon de vernichtering van de maatschappij doordat de moedermensen hun kleine mannetjes, als een reactie op de eeuwenlange vermeende onderdrukking, als dochters gingen behandelen. Vanaf die tijd mochten ze, nee moesten ze, huilen en blèren, stampvoeten en jurkjes dragen zoals hun zusjes.

Er kwamen boeken van opruiende Dolle Mina’s en wetenschappelijke onderzoeken die door de Libelle en de Margriet gesponsord werden, waarin duidelijk stond dat èchte mannen zich kwetsbaar en dus wenend bij het minste of geringste moesten opstellen. In 1960 moesten de arme jongens zelfs hun haren lang gaan dragen en ze kregen broeken met glitter en wijde pijpen aan.

De vrouwelijkheid van de man werd ontdekt door de industrie die ons ging overstelpen door het op de markt brengen van mannengeurtjes en -smeerseltjes. Toen de mannelijkheid bijna verdwenen of op zijn minst ernstig verschrompeld was en de vrouwen dus wat te klagen hadden over de inbreng van de man werd door Big Pharma, als reddende engelen, de Viagra op de markt gebracht.

Zelfs de lekkerste speeltjes die in de plaats waren gekomen voor het mannelijke grote goed voldeden op den duur kennelijk niet meer. Vrouwen blijven net zo lang zeuren, zijken, kloten en klungelen totdat alles op hun lijkt. En dan zal er wel weer wat anders komen want vrouwen zijn nooit tevreden.