Waar blijven onze zwijnenvloedkampen?


De Amerikanen hebben alles al picobello voor elkaar. Als er straks onwillige burgers zijn die er nu echt helemaal genoeg van hebben, die het spuugzat zijn om maar door al dat gedoe van hun eens zo geliefde overheid als dakloze te eindigen. Of die doodsbenauwd zijn om door diezelfde overheid als afvalbak voor vaccinaties van de gifmengersindustrie te worden gebruikt.
Nou, daarvoor heeft de overheid al duizenden FEMA-kampen in staat van paraatheid gebracht. Daar kunnen dan die onwillige nuttelozen mooi in worden opgeborgen. Er zijn zelfs mooie berichten dat er al guillotines klaar staan voor eenvoudige definitieve oplossingen. Maar dat zijn natuurlijk weer populaire complotjes van die aluminium-hoedjes-mensen, dus daar liggen we niet van wakker. Eigen schuld dikke bult dus, en nu niet zeuren mensen, hadden ze maar van hun democratische rechten gebruik moeten maken om een ander bestuur te kiezen. Nee, dat deden ze dus niet want ze bleven liever verder dromen op de bank over de american way of life, al zappend met een echte Amerikaanse 4 kilozak chips, in het volste vertrouwen dat hun aanvraag voor de veertigste creditcard werd goedgekeurd.

En om die mooie geconcentreerde FEMA-kampen te bewaken roepen ze de hulp in van, ja vooral ook veel buitenlandse, huurlingen afkomstig van de uitzendburootjes zoals Blackwater, voor al uw beveiligingen, operaties onder valse vlag en wat u nog meer kunt bedenken. Deze huurtroepen zijn geen gewone soldaten die de eed van trouw en dat soort verheven dingen hebben afgelegd. Nee, deze huurlingen hebben daar al helemaal geen boodschap aan want ze zijn alleen maar trouw aan de opdrachtgever zolang die maar flink betaald. En gelijk hebben ze want het is een gevaarlijk beroep. Je kunt zomaar op een vreemde missie naar bijvoorbeeld Nicaragua of Panama worden gestuurd omdat de opdrachtgever iets weer niet zint of daar iets veranderd wil hebben. Of natuurlijk naar Irak of Afghanistan, want daar heeft het uitzendburo het meeste te doen. Omdat de reguliere soldaten volgens de verkiezingsbelofte van de Grote Belover, naar huis moesten worden gehaald, zitten de uitzendburo’s er nu, alleen in Irak al, met zo’n 250.000 huurlingen. Knap gedaan, belofte gehouden, komt niet veel voor na verkiezingen.

Maar omdat de dreiging dat we met zijn allen dakloos worden of kapot worden gespoten in ons mooie Nederland zeker zo groot is als bij de Amerikanen, vraag ik mij toch af waar onze, hoe zullen we ze noemen, kampementen voor het op geconcentreerde wijze opbossen van onwillige nuttelozen, nu zijn. Ja, er is ooit een gerucht geweest dat er een opleidingskampje voor tasjesrovers zou zijn geweest. Maar aan de andere kant worden er gevangenissen en open inrichtingen gesloten. En dit land is zo klein, dat een beetje opvallend kampje met doodskisten en guillotines wel zou moeten opvallen. Waar staan nu toch onze broodnodige zwijnenvloedkampen?