Geen categorieJankverhalen

Waar de ongebruikte H1N1 vaccins naar toe gaan

Mijn overweging dat de miljoenen ongebruikte H1N1 vaccins wel door het putje zouden worden gespoeld is niet juist gebleken. Alleen al de publicatie van mijn artikel over de mogelijkheid om op deze simpele manier van het ongewenste spul af te komen heeft ervoor gezorgd dat er voor een andere optie werd gekozen. Allerlei landen die iets te veel van dat spul hebben aangeschaft verdringen elkaar om de troep maar weer kwijt te raken.

De Zwijnenvloedgrieppandemiepropaganda is nu losgelaten op de landen waar we toch al om de een of andere onduidelijke reden zitten. Waar we al een complete infrastructuur hebben om de mensen aldaar te bewegen om zich dit lekkere spul in het lijf te lanten dumpen. En waar we jongens en meisjes zat hebben om de spuit te bedienen. En wat ligt er dan meer voor de hand om dat te doen in landjes zoals Afghanistan, Irak, Oman, Israel en nog een paar die voor gebruik gereed zijn. Jemen zal nu ook wel aan de beurt komen en dat onze spuiten over de datum zijn is net goed. Moeten ze ook maar niet met hullie spuiten naar Schiphol komen.

Omdat de dekkingsgraad van de media daar wat te wensen over laat en mede door het gebrek aan propagandakanalen zoals internet worden er momenteel door alles wat maar een beetje vliegen kan pamfletten over de bevolking uitgestrooid. Hierop staat vermeldt dat de vijand is binnengedrongen en dat iedereen zich ter verdediging van het vaderland een spuit in de arm moet laten jassen. Bij weigering zal dit gezien worden als heulen met de vijand en daar staat de doodstraf op.

Maar nu het te laat en die kostelijke spuitjes dreigen te verdwijnen naar die arme landen, slaat de jaloersheid natuurlijk weer toe. Een briljante zet weer van de Zwijnenvloedgrieppandemiepropagande. Bazuin rond dat je het niet meer krijgt en iedereen wil het weer hebben.

Jammer voor jullie mensen, maar het spul gaat dus gewoon naar die naar spuiten hunkerende mensen die nog willen sneuvelen voor het vaderland en als er nog wat van over blijft zal het daar dan wel door het putje gaan. En dat is goed zo want dat komen we hier gelukkig allemaal niet te weten. Maar wees gerust want de Spuiterij komt naar u toe deze zomer! Het RIVM heeft een reclamebureau ingeschakeld, ComBat genaamd, om maar weer een poging te doen om wat vaccin in onze meiden te krijgen. Zouden ze daar de zeilneigingen mee willen indammen?