Geen categorie

Waar gaan alle ongebruikte H1N1 vaccins naar toe?

De westerse landen zullen op de een of andere manier van hun enorme voorraad ongebruikt vaccin tegen de H1N1 griep af moeten zien te komen voordat het spul over de houdbaarheidsdatum heen is. En die lawine aan ongebruikt spul heeft natuurlijk alleen maar enige waarde zolang de angst voor het griepje er bij de bevolking nog stevig in zit.

Op het moment dat het volk om zich heen ziet dat er geen verschil is tussen wel of niet gevaccineerd zijn – een griep duurt zonder medicijn 7 dagen en met duurt het 1 week – wordt het spul waardeloos en kun je het dus aan de straatstenen niet meer kwijt. En dat is nu dus het geval ondanks de prachtige reclame die er voor is gemaakt. Nu is het wel zo dat deze reclame vaak gratis was en dus betaald werd door de belastingbetaler via de belangeloze ondersteuning van de infuusmedia.

Iedereen probeert het dus maar te dumpen. Verkopen van 2 miljoen doses die we nu kennelijk al over hebben en de 17 miljoen die nog voor 2010 besteld zijn tegen redelijke prijzen zal een hele klus ziijn, In een brief van het Kabinet staat dat er andere landen zullen worden geholpen om ook hun vaccinzegen over hun onderdanen te strooien. Volgens schattingen gaat het dus over cica 20 miljoen ongebruikte vaccins alleen al in Nederland.

Als we alle ongebruikte vaccins die de westerse paniekzaaiers hebben ingekocht bij elkaar tellen zal kunnen blijken dat het om een tsunami van honderden miljoenen vaccins gaat met een waarde van tientallen miljarden euro’s. En dat is natuurlijk geen geld om het volk een beetje beter te oefenen in deemoedige afhankelijkheid van onze plutocratische kleptocatie. Jammer dus voor de heersers dat het niet echt een succes kan worden genoemd.

De kans dat het waardeloze spul in andere landen gedumpt kan worden is erg klein. Het gaat mogelijk om de armste landen en dan worden de gratis verstrekte zegeningen afgeboekt als ontwikkelingshulp. Dus dat valt bij de geweldig sluitende administraties van die industrie toch niet op. Of de arme verworpenen in die landen graag een prikje willen is nog te bezien. Het probleem is dat ze daar nauwelijks last hebben van de infuusmedia en de meesten hebben geen televisie. Een groot probleem dus voor de vaccindumpers.

De grootste kans bestaat dus dat het vaccin gewoon door de gootsteen gespoeld wordt zodat we er geen last meer van hebben. Het komt dan wel in het milieu terecht en dus in het drinkwater. Maar daar zit inmiddels al zoveel medicijnenspul in dat het niet zal opvallen. Ja, over een paar jaar als er miljoenen slachtoffers van wederom onverklaarbare enge ziektes als gesneuvelden voor onze economie in de statistieken worden opgenomen. Wedden dat we daar ook weer nieuwe vaccins voor aangeboden krijgen?

Bron: Natural News

Een gedachte over “Waar gaan alle ongebruikte H1N1 vaccins naar toe?

  • Dat soort troep sturen we toch altijd naar derde wereldlanden?

    Oh, je zegt dat ze daar de griep niet hebben?
    Nou dan plak je er onderweg toch een ander label op, van iets dat ze wel nodig denken te hebben. Er heeft vast wel iemand bultjes of een kuchje. Of anders zijn er daar nog mensen die zo sterk ondervoedt zijn dat ze voor alles vatbaar zijn.

    Als je die mensen nu geen eten geeft, dan kun je het komende decenium daar alles kwijt wat wij over hebben. En omdat onze ontwikkelingsgelden toch omhoog moeten, kun je lekker dingen "in natura" doen.

    Of ben ik nu een beetje te cynisch?

Reacties zijn gesloten.