Asielzoekersleed

Waarom komen die asielzoekers niet als vondeling?

Als je in een Euroland als vondeling wordt gevonden krijg je veel meer dan als je zo macho gaat doen en asielzoeker wordt. Dit blijkt uit een geheim rapport van de Stichting Kinder Recycling.

Vondelingenzoekers
Er zijn duizenden paartjes die om de een of andere reden geen kinderen kunnen krijgen. Anderen werpen dag en nacht door en willen er van af. Dus werd de vondelingenbak uitgevonden. Net zoiets als voor ouwe kleding maar dan nieuw. Mensen die zich het apelazerus neuken en dus elke jaar wel een larfje werpen kunnen dan bij overbevolking in hun huisje die lieverd door een luikje flikkeren en er misschien iemand anders blij mee maken.

Bond van Asielisten
Er is momenteel veel vraag naar kleine zwarte meisjes met traanoogjes en een vlieg op de neus. Maar volgens de bond van Jonge Asielisten is er ook veel vraag naar jonge testosteronbommen met een aansteker van 32 centimeter. Die zouden als vondeling onmiddellijk een zorgzame moeder hebben gevonden. En het leuke is dat je als vondeling geen paspoort nodig hebt waar ze over kunnen gaan zeuren. Het enige dat je moet doen is lief lachen en ‘Mamma?’ kraaien tegen elke vrouwelijke kop die er in de bak kijkt.

Voorwerpers
Daarom zouden er rond asielzoekerscentra AZC’s naast die bakken waar je de oude hoofddoeken in gooit ook nog eens zo’n zelfde met het opschrift “Gevonden Voorwerpen’ en ‘Zakken aan elkaar binden’ moeten staan. Dan kunnen degenen die kunnen lezen zich ervoor werpen terwijl de mannen hun zakken aan elkaar knopen. Op deze prettige manier heb je binnenkort het hele asielzoekersprobleem opgelost en gelijk ook alle kinderloze echtparen, hunkerende pedo’s en alle droge meiden in Nederland gelukkig gemaakt.

Als je klaar bent voor je eigen vondeling kun je even kijken waar die bakken staan. Veel grabbelplezier.

 

Related posts