Geschiedenis

Wachten op de takkeduif

takkenduif

Europa moet nu even gedestabiliseerd worden. Dat is nodig want het is een doorn in het oog dat de huidige zeer verwende bevolking niet meer braaf wil luisteren naar hun Gebieders.

Het is een ondankbare bevolking geworden die het voer niet meer willen vreten dat door De Herders wordt geproduceerd. Of de geneesmiddelen niet meer klakkeloos in d’r lijf laten stoppen, van ook weer diezelfde Herders.

En ook nog eens een beetje democratietje gaan lopen spelen en tokkiepartijen gaan oprichten om De Herders het paradijs uit te kunnen meningsuiten.

En ze staan ook nooit meer met de pet in de hand aan de kant van de weg met braaf het hoofd gebogen terwijl De Herders langsrazen met hun Testosterossas met een klein jongetje onder handbereik.

En dat ondankbare volk heeft tegenwoordig vaak net zoveel poen als De Herders en dat moet helemaal afgelopen zijn.

Het is dan ook begrijpelijk dat de meest gestelde vraag door Herderinnetjes ‘wie zijn die mensen’ is.

Dus importeren onze Herders gewoon nieuw en Vers Volk dat het gewend is om aan de kant van de weg te staan en heel goed kan luisteren en daarom uitstekend geschikt is om de oorspronkelijke volkeren het luisteren bij te brengen.

Misschien is er nog tijd om een boot te bouwen en 1 varken en 1 hond en 1 blondine in te laden en weg te wezen tot de dag dat je een duif met een takje ziet vliegen.

De mooie foto van de duif met het takje is van Gerd Altmann via Pixabay