Geen categorie

Wappervingers verstoppen zich nu in Geefhanden

Wappervingeraar die nog niet kan wennen aan dat verstoppen

Iedereen kent die lui met die wappervingers wel. Ze zitten overal. Zelfs in de reclame van de Kamer van Koophandel ‘weet je wat jij zou moeten..’ precies, die reclame. En natuurlijk kennen jullie ook alle Hoofdwappervingeraars die de hele wereld doortrekken om bijvoorbeeld 150 miljoen per keer uit te delen aan iedereen die er maar voor kan zorgen dat de Wappervingerlegioenen ook daar kunnen blijven wappervingeren.

Maar het gaat kennelijk teveel opvallen. Er worden teveel mensen met een rood waas voor de ogen en een borgtouw-van-het-guillotine-doorsnijmesje in de hand wakker door al dat gewapper. En voor je het weet ben je dan die Wipkip kwijt waar je zo lekker lang op zou willen plucheplakken. En dan mis je die afgunstige blikken en het luide applaus als je ergens een wijntje gaat staan te slobberen. En er is in dat vreselijke geval ook geen wethouder meer die vraagt of je een stukje van zijn 23 centimeter blieft. Misschien moet je wel voor een hele tijd Melkertje spelen en 10 jaar betaald op het strand gaan liggen om daarna pas weer iets interessants te mogen schrijven om samen met Job de inmiddels verramzakte Didi op te mogen volgen en leiding te geven aan de laatste 11 leden.

Steeds vaker steken de wappervingeraars nu dus uit pure angst voor de gevolgen van de eertijds zo succesvolle wapperij dan maar hun wappervingers weg in de muis van hun Geefhand. Die zit zoals bekend gewoon links, kijk maar naar het plaatje. Ik had die Linkxe hand de Ik-geef-van-de-ander-hand willen noemen, dat ik wat duidelijker, maar dat is echt te lang. En het is ook niet nodig om dat uitgebreid uit te leggen met zo’n lange naam want iedereen weet ’t inmiddels en anders lig je al onder je steen.

Dus let op! Als je nu iemand met zo’n Geefhand, als een volleerde Ruth Peetoom toendertijd bij Pauw &Witteman, ziet kronkelen, dan weet je het. Daar zit een Wappervinger in.

PS. Zou dit geen mooie voor een carnavalsschlager zijn:
Dur zit unne Wappervinger in,
dur zit unne Wappervinger in,
dur zit unne Wappervinger in,
dur zit unne Wappervinger in,

en dan een keer of honderd herhalen. Zo ongeveer als wat die voetbalfans doen. Inderdaad, nou zie ik het. Er zijn ook Wappervingerinnen:

2 gedachten over “Wappervingers verstoppen zich nu in Geefhanden

  • Je zal maar een klap van zo'n wapper krijgen! Het is ook altijd uitkijken bij dat tuig in de buurt.
    I'd like to be shipwrecked between the thighs of a woman

  • Beetje een wapperig artikel maar die wappermevrouw met die reuzewappers is geweldig!

Reacties zijn gesloten.