Geen categorieJankverhalen

Was ik maar een lokhomo

Ja, zei de jongen met het pottenkapsel, ja ik heb al vijf jaar geleden met Geert afgesproken dat ik de homo’s, de lepsen en alles wat verder nog een beetje raar neukt, aan de voordeur naar binnen zou trekken als stemvee voor de PVV omdat ik ervaringsdeskundige ben.

Jaren daarvoor heb ik als beleidsmedewerker twee jaar aan zijn hoofd lopen zeuren dat het de moord stikt van de homo’s en andere raarwippers die dolgraag op iemand anders zouden willen stemmen dan op Alexander of Femke. En dat ik de aangewezen persoon was met de juiste instelling om Geechef  te worden eventueel nog met een leuke tutu en balletschoenen als teken van mijn waardigheid. Zoiets als de glazen muiltjes van de Timmerfrans. En later met een eigen Homopolitie net als Dion met de beestjes.

Maar ja, zei de jongen met het rare kapsel,  nu heb ik een vriendje met een zwaar gemacht die iets bij Diederik doet, dus ja, dan weet je het wel. In ieder geval heeft Geert mij misbruikt want hij gaat met een Belg, dat kun je navragen bij de hele MSM, de PVV bestaat uit graaiers en luie flikkers, ook na te vragen bij Joop en zo en ik ga nu eerst gezellig mijn tijd uitbrinkmannen en daarna ga ik bij de commando’s of ik richt een nieuwe Pim Paulpartij op. Ik heb al een hondje.