Geen categorieJankverhalen

Wij bidden U: mogen we doorlopen?

Bron
Niet alleen bij dat onderzoek naar de moord op Pim Fortuyn maar bij alle onderzoeken van de afgelopen 700 jaar moest komen vast te staan dat er niks aan de hand was. Je kon gewoon doorlopen. Blijf er niet bij stil staan mensen, het leven gaat verder dus zand erover. Er was alleen wat aan de hand als het in de eigen kraam te pas kwam.
Het begon al met de zogenaamde moord op Bonifatius te Dokkum. Die de hele tijd maar probeerde om bij de kinderen te komen. Nou daar waren de Friezen niet van gediend dus toen hij een kleine jongen aan het thermometeren was sloegen ze ‘m de kop in. Commissie, onderzoek, je weet het wel. Er was niks aan de hand. De Friezen hadden het verkeerd gezien en moesten voor straf met de Kruistochten mee zodat die lui van het Kruis de verblijvende vrouwen en kinderen konden knerstenen.
Vervolgens werden er 23 miljoen heksen verbrand, meisjes die geen zin hadden om met de Kruisridders te wippen of zo mooi waren dat de gemeente er impotent van werd als ze de sjaak er voor hielden. Toen stikte het van de commissies, onderzoek, je weet het wel. En inderdaad, er was nu voldoende aan de hand. Die heksen waren heksen geweest en ergens in het Heilige Boek zou staan dat ze in de fik moesten worden gestoken. Nee, er waren geen onschuldigen bij want ze werden niet door God Himself uit het haardvuur gered, dus.
Toen kregen we een hele riedel aan kinderen die eeuwenlang werden misbruikt door van die rokrukkers die in een beetje cultuur met ballen al lang op dat haardvuur waren geflikkerd. Ook zonder commissie en onderzoek. Een onschuldige meer of minder maakt bij dit soort daden dan niet meer uit. Maar nee, er was redelijk niet veel maar soms wel wat zorgeloos aan de hand geweest, de daders waren al dood, overgeplaatst, gevlucht of zitten elders weer met de vinger in een kind. Gelukkig is het bijna vakantie.
Dus er is gelukkig niks aan de hand. We kunnen rustig doorpitten want die kliekenclowns van die commissies die je ook veel in parlementen aantreft waken over ons. Wat er ook gebeurd, ze stellen ons gerust dat er niks aan de hand is en dat we rustig door moeten lopen. Ook als er duizenden kinderen bij de geboorte worden gepikt en verkocht, als er duizenden jongens in internaten worden vermoord en er bij al die dode meisjes in zo’n internaat gelukkig geen vermoorden zaten.