Wij zijn het volk dat af en toe mag loeien

In alle westerse landen wordt de burger verteld dat het land van hun is. dat zij de eigenaar zijn van de grond, de wegen, de gebouwen en de bodemschatten. dat de overheid slechts hun nederige dienaar is en de besluiten van Het Volk heilig.

Dromenland
Dit land is ons land zong Triny Lopez  lang geleden al. Hij had het over Amerika, het mooiste land ter wereld waar je dromen uit zouden komen. Hij had het over elk westers land kunnen zingen. Elk land dat ook zo’n geweldige democratie was en waar ook alles van Het Volk is.  Landen waar de eigenaren kunnen stemmen over de inrichting en het runnen van hun bezittingen. Waar ze zelfs referenda kunnen houden waar hun dienende overheid onmiddellijk uitvoering aan geeft.

Loeikoeien
Maar het is allemaal gelogen. Dit land is niet van ons. Dit land is van een zooitje Uitzuigers, net als alle andere landen in de wereld. En dat is al duizenden jaren het geval. Alleen in de meeste landen zeggen de Uitzuigers gewoon dat dit land niet van jouw is. In de westerse echter zeggen ze dat Het Volk de baas is – want anders krijgen ze weer een hoop geouwehoer met spandoeken en stakingen – en dat de overheden slechts de dienaren zijn. Jammer, maar de Uitzuigers zijn de god, eigenaar en de baas van de hele toko, de overheid is hun kogelvrij vest en wij zijn de melkkoeien die af en toe wat mogen loeien.

De Muur
Dus om iets te veranderen voor Het Volk moeten ze eerst de hele overheid met ontelbare vazallen tegen de muur zetten, daarna de Uitzuigers uitroken en de fik d’r in, vervolgens de infiltranten die er tijdens de opstand in zijn geslopen vierendelen en daarna voor de zekerheid alles wat de kop opsteekt alsnog een chemische kuur geven. Daarna kan dit land van jou zijn maar dan ben je wél even bezig. Dus veel succes toegewenst.