Jankverhalen

Wilders wordt President van Amerika

De meest verguisde politicus van deze eeuw is, misschien na de heer Bush en straks Obama, natuurlijk Geert Wilders. En dat is volgens zijn tegenstanders heel terecht omdat hij nogal twijfelachtige standpunten zou hebben. In het buitenland schijnt hij echter heel erg populair te zijn, vooral in de VS. Het zou mij dan ook niet verbazen als Geert straks de volgende Amerikaanse President wordt.
Het probleem dat een President in Amerika geboren moet zijn is bij Obama ook opgelost, dus waarom bij Geert niet? En dan zijn we weer een beroemde Nederlander kwijt.

We kunnen dan wel weer tegen de rest van de wereld lopen bluffen dat al het goede uit Nederland komt, zelfs hebben we de machtigste President van de wereld geleverd, maar wat heb je daar aan. Dat is hetzelfde als lopen snoeven dat Schwarzenegger ook uit onze buurt komt. Ja, we kennen hem persoonlijk van al zijn films en we hebben samen in de klas gezeten. Nu heeft men al voorgesteld om Wilders net als Ayaan te deporteren naar Amerika en dat zou geheel passen in de lijn van onze geschiedenis. Want we hebben altijd al onze beste en beroemdste vaderlanders het land uitgepest. Is het niet door de belastingdruk of om politieke redenen, dan is ’t wel door ons voortdurende gezeik.

Een gedachte over “Wilders wordt President van Amerika

  • Parkeren Schiphol

    Wilders is over een paar jaar vergeten en Obama niet.

Reacties zijn gesloten.