Geen categorieJankverhalen

Witte Jassen en Poepdozenspuiten

Vroeger hadden wij nog De Dokter, een heel wijze man of vrouw met een gouden bril, gekleed in een witte jas die alles over je lichaam dacht te weten en die je ook nog aanraakte om je te onderzoeken. Nee, niet de jas maar de dokter. Tegenwoordig vinden we dat maar vies en gevaarlijk om iemand aan te raken maar toen was dat nog heel gewoon. Ja, dat was een hele zegen, dat invoeren van de Wet Criminele Integriteits Intimidatie.

Als je nu binnen een afstand van 80 cm bij iemand in de buurt komt geeft je geimplanteerde chip al een stroomstoot als waarschuwing af. En als je dan nog niet wil luisteren en iemand zou willen aanraken of erger, je weet wel, dan heb je al gauw de opvoedkundige boete van € 180.000,- aan je broek. De hoogte van die boete hebben we nog te danken aan de Heilige Sint Balkenende, die stelde dat als Norm. En die boete gaat natuurlijk van je Afscheidspensioenjaartegoed af.

Dat is dat mooie jaar voorafgaand aan je 65e verjaardag. Op die dag wordt het bij je geboorte reeds geimplanteerde Verlossingsspuitje afgevuurd maar als je opgebouwde Afscheidspensioenjaartegoed door boetes is uitgemolken gebeurt dat natuurlijk eerder. Er schijnen zelfs heel domme mensen te zijn die hooguit 18 jaar worden. Die aanrakerij maakt dus meer en sneller kapot dan je lief is.

Die dokters van die tijd hadden, volgens eigen zeggen, een zware studie achter de rug zodat ze nogal iets af dachten te weten van manieren om ziektes te genezen. Het was natuurlijk allemaal heel primitief. Iemand die een beetje op je borst of rug zit te kloppen – die dokters waren nu straatarm geworden door de boetes of niet erg oud natuurlijk – en dan zegt dat je een koutje hebt.

Je kreeg dan het advies om jezelf warm te houden en goed te drinken. Soms kreeg je een pilletje of een handmatig spuitje met weinig of niets erin. Ja, daar kunnen we nu om lachen maar in die tijd wisten ze niet beter. Er was veel bijgeloof en dat was al eeuwen zo. Want niet voor niets waren de dokters volgelingen van de druides, die lui in witte gewaden met zo’n gouden sikkel die nu op onze europeese vlag staat.

In dat diepe en donkere verleden werd er al eens alarmerend over het verdwijnen van de dokters geschreven op het internet, dat toen nog vrij toegankelijk was. Maar gelukkig ging het maar om een paar domme misdadige complotters en weten we nu beter. Het is verbijsterend hoe dom, achterbaks en misdadig en zeurderig de mensheid in die tijd was. Niet te geloven, dus we mogen blij zijn dat we die achterlijke cultuur ver achter ons hebben gelaten.

Want tegenwoordig is dat allemaal beter geregeld. Je gaat naar het toilet waardoor je automatisch wordt ingelogd door die mooie chip die bij je geboorte in je lichaam werd ingebracht en die nog door de Heilige Abt Klink verplicht werd gesteld. Het Electronisch Patienten Systeem controleert vervolgens hoe je er bij zit. Of je bloedwaarden en dat soort belangrijke gegevens nog kloppen met de waarden van het spul dat door een transfusie je bloed bij de geboorte heeft vervangen.

En als het nodig is krijg je naast je maandelijkse vaccinatie nog snel een dosis. Vroeger werd een spuitje handmatig toegediend maar tegenwoordig zit dat mooie instrument weggemoffelt in de poepbak en knalt onder hoge druk van een afstand van zo’n 30 cm een druppel vaccin rechtstreeks je linker bil in. Er wordt dus goed voor je gezorgd vanaf het moment dat je geboren wordt totdat je opgespaarde tegoed voor je Afscheidspensioenjaar op is.
 
Gerelateerde berichten:
Artsenopleiding verdwijnt

Een gedachte over “Witte Jassen en Poepdozenspuiten

  • het zal wel de voetbalwedstrijden interessanter maken als men elkaar niet meer mag aanraken. Contactssporten zullen echter spectaculairder worden en er zal hoger op ingezet worden

Reacties zijn gesloten.