Geen categorie

Women on Top: Hopsende kwaliteiten

Zeurderige dolgedraaide en dus hooggedoseerde Testosteronvrouwtjes (m/v) doen in allerlei televisieprogramma’s, zoals in Rondom Tien hun snerpende zegje over de geweldige kwaliteiten van De Plafondloze Vrouw. De Man is gewoon kut beweren ze en als ik om me heen kijk kan ik de Piepende Snerpertjes (m/v) alleen maar gelijk geven. Maar die testosteronloze mannetjes die ik overal om mij heen zie bedoelen ze natuurlijk niet. Want dat zijn gewoon verklede wijven met een nauwelijks inzetbare piemel die alleen maar gebruikt wordt om te praten.

Ze wijzen met het priemende en walgende vingertje natuurlijk naar de Bijna Uitgeroeide Man. De Man die hun in geheime fantasietjes ruw en vastberaden op de keukentafel neerpleurt en na gebruik aan het aanrecht vastketent. Maar ja, dat is privé en heeft niets met hun ideologie te maken natuurlijk. Dat de oorlogszuchtige schetenlatende en zuipende wellusteling over zijn nek gaat van de Snerpertjes omdat zijn onderbuik hem waarschuwd dat hij een ongewenst zaakje in de slipjes zal aantreffen, komt zoals bij vele ideologietjes het geval is niet bij ze op.

Hier en daar tref je gelukkig nog een Echte Man aan waarmee de schaars wordende Echte Vrouwen graag ruw een beschuitje zouden willen uitwonen. Dus als je liever kijkt dan praat kan het zo maar zijn dat je nog zo’n Ouwerwetse bent.Kijk hier onder dus maar even voor een testje. Als je langer dan 5 seconden kunt blijven kijken ben je nog één van de overgebleven Echte Mannen (die met ballen):

En als je echt van al het gezeur af wil zijn kun je ook het advies van Mieke opvolgen.

Bron: YouTube 1. testje  2. Mieke

Gerelateerde berichten:
Mannen worden overbodig                  Oorzaak impotentie
Vrouwen willen zichzelf als man           Vrouwencomplot
Parfum is de boosdoener                     De Sahara van het orgasme