Geen categorie

Yoghurt hier


Ja en al je vrienden staan er op

Nu iedereen alle aanwezige lichaamsopeningen tot in het diepste der krochten heeft vol laten tekenen met tattoes met de namen, en soms een foto d’r bij, van allen die daar ooit te gast waren, is het tijd voor wat anders.
Ontdek je plekje dus maar weer en dat is niet eenvoudig. Omdat meiden zelfs de binnenkant van al hun lipjes hebben al volgekalkt en mannen – mits in het bezit van een onbesneden Sjaak – de binnenkant van Het Vel hebben voorzien van een boekverslag van ‘Afgunst’ van Saskia Noort, worden de te ontdekken plekjes erg schaars. Geen stukje huid werd gespaard en zelfs de nagels kregen een beurt.
De Japanners hebben gelukkig nog het laatste te versieren plekje gevonden. De tanden dus. Eerst maar even de buitenkant en als je plek tekort komt om de namen van alle gasten die daar met hun tong of slurruf waren te vermelden, dan ook de binnenkant maar. Zou het verhemelte de volgende en definitief laatste plek zijn of gaan we echt intern. De binnenkant van je oogleden schijnt ook leuk te zijn. Dat spiekt mooi bij examens of je kunt af en toe eens in je binnenste kijken als je de weg kwijt bent.