Geen categorieJankverhalen

Zaakuithetverledenarrest


Nou moet je eens even heel goed naar mij luisteren, eerwaarde…
Het is edelachtbare, verdachte, ik heb graag dat u….
Ik heb er een schurft aan als je mij telkens onderbreekt, maar goed ik zal even opnieuw beginnen.
Nou moet je eens heel goed naar mij luisteren, edelachtbare verdachte, je haalt weer een hele kudde ouwe koeien uit de sloot en als ik ergens flink van baal, zijn het wel verhalen over de sneeuw van gisteren. Je kunt me nergens op pakken want het zijn allemaal kleinigheden uit het verleden. Iedereen is het al heel lang vergeten en jij loopt daar nog steeds over te miepen, met je zwarte jurk aan en die befbek.
Ik beroep mij op het zaakuithetverledenarrest uit 2011 van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ik citeer een citaat  “In een gisteravond aan De Telegraaf verstrekte verklaring doet het ministerie de heldere overtreding van de gedragscode, de schijn van belangenverstrengeling, door Peters af als een zaak uit het verleden. Dus als zo’n mevrouw uit de politiek wordt vrijgesproken omdat het een ouwe koe met groeneappeltjes is dan moet dat met mij ook. Gelijke nonnen, gelijke zakken.
Het voorgerechtje over de Zaakuithetverledenarrest van De Telegraaf en de strafregels van GeenStijl, een en ander in een bedje van volslagen verbijstering.