Asielzoekersleed

Ze zijn hier wel heel erg gevoelig op het gebied van hoe het heurt

(dit is een ingezonden mededeling vanwege het hoor- en wederhoorgebeuren)

Ben je een beetje gezellig met z’n allen asiel aan het zoeken en dan krijg je dit weer. Dat er ook jihadisten met ons meekomen. Kan wel zijn, maar wij hebben ze niet uitgenodigd, dan moet je bij Mutti Merkel zijn want die zei dat iedereen welkom was. En dan sluit je natuurlijk niemand uit!

Hoe dan ook, zo gaat de lol er wel een beetje vanaf. Eerst gingen we met de hele vriendengroep uit ons dorp gezellig op stap naar het beloofde land. Daar hadden we van die ontwikkelingsmeisjes (m/v/caitlyns) zoveel over gehoord, dat we het zelf wel eens mee wilden maken. Een soort Efteling zou het daar zijn, maar dan zonder rascisten, waar we hartelijk door wulpse willige wiesjes welkom werden geheten en binnen een uur sufgeneukt voor een kort huwelijk zouden worden uitgenodigd. En overal vingeren zover het oog reikte.

Maar ja, dan kun je erop wachten dat er weer van die klootzakken zijn die de zaak moeten verpesten en een beetje op een plein alles gaan staan te vingeren wat los en vast zit. Kun je niet doen, zeiden wij nog, wacht tot we met meer zijn. Maar nee hoor! Stelletje eigenwijze dobberzakken kijk nu wat er van gekomen is. In deze cultuur, bij deze mensen, moet je om te neuken gewoon op je beurt wachten en niet in een keer met z’n allen op zo’n meisje kruipen. Dat vinden ze hier maar eng en raar. Dat hoort niet. En in Europa zijn ze allemaal heel gevoelig op het gebied van hoe het heurt.

Kunnen wij er wat aan doen?

Link is verdwenen, jammer..