Volksvermaak

Zeik niet zo meiden doe een tent om

Mevrouw die heel nodig moest pist op straat, krijgt een bekeuring en de rechter zei dat ze ’t maar op een pisbak had moeten doen.

 

Blindgangers
De ridderlijkheid naar vrouwen toe is momenteel ver te zoeken in dit land. Als er vroeger een meisje moest pissen ging je daar met een man of zes omheen staan. Met je jas wijd uitgespreid en niet kijken. En als er dan een wout moeilijke vragen ging stellen zei er iemand dat ie weg moest gaan omdat z’n vriendin stond te huilen. En dan ging die wout gewoon weg want die begreep dat. Dat meisjes anders zijn dan jongens.

Deurzeiken
Tegenwoordig moeten de arme meiden tussen een paar autodeuren gehurkt gaan zitten. En niemand die dan om haar heen gaat staan. Hooguit een paar minderjarige jongens uit een land hier heel ver vandaan, die nog nooit een pissend meisje hebben gezien. Zo open en bloot tussen de autodeuren. En zonder een eenvoudige bescherming er omheen.

Zeikini
Want in het land waar zij vandaan komen doen de vrouwen een tent aan als ze gaan pissen. En omdat ze heel vaak moeten, houden ze dat ding dan ook gemakshalve maar de hele dag aan. Want je kunt anders wel aan de gang blijven met dat aan- en uittrekken van dat ding. En terwijl ze zo om die meid heen gaan staan zeggen ze dat dan ook. Dat ze beter een tent aan kan doen. En ze wijzen ook nog met hun vingers aan waar zo’n handige tent allemaal tegen beschermen kan.

 

[dit is een herplaatsing uit 2009 maar toen stond er een bedenkelijke foto bij]