Geen categorie

Zeiktrein

Amy’s protest tegen de plaszak voordat ze de laatste trein nam
Sorry mensen, even wachten met instappen, mijn naam is Ronald Plaststerk en ik ben uw conducteur op deze trein vandaag. Wil iedereen die al geplast en gepoept heeft even hier aan mijn rechterkant komen staan. Dank u. Gelukkig houden we het vandaag droog, u bent onze droge lading zullen we maar zeggen. Hou er wel rekening mee dat als u wel in de trein poepen of plassen moet er een toeslag van 132 euro berekend wordt wegens extra service van het personeel te verhogen met eventuele ontsmettingskosten. Dus als u nu even hier allemaal bij het kruisje tekent dat u de Algemene Ontlastingsvoorwaarden hebt gelezen en begrepen en dat u ermee akkoord gaat,kunt u de trein in.
Willen de mensen die denken dat ze binnen nu en tien minuten weer een hoopje of een kleintje moeten of weetniet hebben gestemd oftewel uit hun verleden er van uit kunnen gaan dat ze nu niet moeten maar wel weer als de trein zich in beweging zet, aan mijn linkerkant gaan staan. Ja, u twijfelt nog mevrouw, dus ik adviseer u om toch maar links te gaan staan. Het zeikerige voor het onzeikerige nemen zeggen wij bij de spoorwegen altijd.
Goed, willen nu de overblijvende twijfelaars en kweeniepassagiers nu als een speer naar de toiletten gaan en drukje en of pinkeltje doen en snel alstublieft anders krijgen we strak dat gezeik over vertragingen en drollen op de rails weer bij de opruimedia. Bij de toiletten krijgt u na afloop van uw bezoek en na controle van de inhoud van de pot een ontvangstbevestiging. De uitgeflotsten kunnen zich dan weer hier bij mij melden om de toiletkwitantie te tonen, waarna u op de trein wordt gezet.
Attentie, attentie, willen alle reizigers die nog aan het poepen of plassen zijn hun drol afknijpen en hun tuitje afswaffelen want de trein naar Groningen van 12.04 uur vertrekt wegens  interne druk om 16.04, dus over 3 minuten. Herhaling..