Asielzoekersleed

Zitten er dan echt geen vluchtelingen tussen de vluchtenaren?

De vraag stellen is hem beantwoorden, pik ik maar een dooddoener uit de 2e Kamer. Wat denk je zelf als al die Poederpruikachtigen hier geld gratis staan weg te geven aan alles wat maar in de verte een fantasievlieg op d’r neus kan liegen? En omdat ze het niet snel genoeg hier kwamen halen werd er ook nog een extra ministerin voor opgegeild. Voor zover dat al nodig was.

Lamzakken en Huppelkutten
Er zit in die hele tzunami geen enkele vluchteling die op de loop is voor oorlogen of honger. Die complete golf bestaat uit mensen die hier naartoe worden gelokt en geholpen door de Zieligheidsindustrie die bestaat uit Schooistichtingen, Lamzakken en Huppelkutten Zonder Grenzen en Transport- en Smokkelbedrijven. Een prachtig lucratief verdienmodel dus. Die hele zooi wordt ook nog eens windmolensgewijs gefinancierd door de westerse belastingbetalers.

Eetbare Uien
De echte vluchtelingen lopen rond de slagvelden in hun landen te zoeken naar een eetbare ui zoals dat hier in de hongerwinter aan de orde was. Toen liepen de Hollandse Hongerlijers ook niet op spinternieuwe Nikes en frutselend op hun i-Phone aan de grenzen van bijvoorbeeld Spanje te miepen en verzopen een jongetje om het ergens voor een fotoploeg op het strand neer te kunnen leggen om doodzielig te doen.

Gratis Uiers
Ook zaten ze niet in vluchtelingenkampen die zoals nu in een naburig land als verdienmodel voor een onderdeel van de Zieligheidsindustrie werden ingericht. Waar handenwringende schapen kwijlend van Liefde (m/v/bouwdoos) de Moeder Theresa uit lopen te hangen en er ook nog eens zelf voor moeten betalen maar wel met de belofte dat ze later best Ministerin van Gratis Uiers mogen worden. Ook de mannen (m/v/tsja).

Afrikaanse Vinketering
En ook scheten en zeken de toenmalige hongerende echte en heel erg eigen vluchtelingen het hele waterwingebied onder Heumensoord niet naar z’n grootje met dodelijke parasieten- en bacteriemeuk zodat later de ruime omgeving waterdrinkers aan de Afrikaanse Vinketering het loodje zou leggen en de latere Vierdaagselopers, die daarna op die mestvaalt bivakkeerden, thuis zouden komen om daar, wereldwijd, de buurt te contamineren. Dit zou de oorzaak van Het Grote Westerse Sterven zijn schreven de geschiedenisboekjes later in China.