Geen categorie

Zuigmeisje met winterwortel


Het meisje van de radio voordat d’r tas open gaat

Nee, zei het meisje van de autoradio, nee je mag ze niet straffen want ze zijn zelf héél eenzaam, daarom pesten ze ook. Ze moeten juist liefdevol worden geholpen. Een knuffel zou het hele probleem oplossen. En ze trok een vibrator uit haar tas, een grote winterwortel, waar ze heftig aan begon te slobberen.
Wanhopig bijtend in het stuur en klauwend naar de radiobitch, terwijl de emoties elkaar pestend achterna holden, zocht ik naar iets om ook op te zuigen en keek tenslotte naar mijn duim totdat de 11:54 naar Zwolle er gelukkig een eind aan maakte.

Hier het meisje van de autoradio met die winterwortel, duurt even voor ze de vibe uit de mond haalt en gaat boehoehoe roepen over straffen van pesters.

Een gedachte over “Zuigmeisje met winterwortel

  • Die mevrouw heeft best wel veel gelijk. Ik pest de hele dag door en als dat dan ook nog van je af wordt genomen terwijl ik al heel erg eenzaam ben heb ik er geen zin meer in en ga dan wel modeltreintjes van mijn vader laten ontsporen of zo

Reacties zijn gesloten.