Geen categorie

Zweeds zweet

Zweeds zweet

Al wekenlang zit ik op mijn zolderkamertje op het beeldscherm te gluren of ik al op Opsporing Verzocht ben.

Ik wordt nog nergens genoemd maar het net sluit zich, dat voel ik aan mijn water. Een paar keer per nacht ren ik dan ook lekkend en zwetend naar het toilet. En als ik wakker wordt lig ik te zweten en raak volledig in paniek.

Nee, ik heb Gerritje al een tijd niet meer gezien, zei de barkeeper van mijn stamkroeg, volgens de geruchten is ie in Zweden opgepakt. Schichtig rondglurend liep ik naar huis en daar zag ik die jongen die een Zweedse zonder condoom had geneukt op het NOS-journaal. En opeens wist ik het! Ik wordt gezocht!

Het is tijdens de Nijmeegse Vierdaagse al ruim 40 jaar traditie dat ik met een Zweedse nök. Daar kan ik ook niks aan doen want ze weten mij altijd te vinden. Mogelijk geven ze mij allemaal aan elkaar door want er komt elke dag weer een nieuwe. En, nee, condooms, dat doe je niet want dat is meteen weer zo’n motie van wantrouwen.

Als de bel gaat krijg ik een hartverlamming en duik dus maar weer zwetend onder de bank. Als de mooie blonde buurvrouw met die strakke sweater vraagt of ik koffie heb loop ik gillend weg want ze lijkt op een Zweedse. Ik durf niet te bellen naar het Meldpunt Zweeds Neuken Zonder Condoom want ik weet niet wat ze weten en ondertussen zweet ik maar door.

Nôkvarna uit Zwééde

Een gedachte over “Zweeds zweet

  • Worst hessel

    Gods water zal niet over vreemde akkers stromen!

Reacties zijn gesloten.